de details voor jouw op maat meubel

meidenkast - 2 deuren - met lade(s)

kleur

Misschien wel het belangrijkste detail van jouw op maat kast, de kleur! Op onze kleurenkaart vind je de Firma Zoethout kleuren, kleuren waar wij graag mee werken en die sterk overkomen op een vintage meubel. 
Wil je een kleur graag in het echt bekijken? We kunnen wat kleurstaaltjes naar je opsturen.

Ook is het mogelijk om zelf een kleurnummer aan te dragen. Goed om te weten is dat de extra kosten hiervoor 40,- bedragen en het meubel dan niet retour kan worden gebracht. Kleuren kunnen anders overkomen op een meubel dan op een kleurenwaaier of muur bijvoorbeeld. 

knopjes/handgrepen

Je kunt kiezen uit een van onze knopjes, deze zullen worden geplaatst op de rechterdeur en 2 per lade (bij kleinere lades 1 per lade).

sleutelplaatjes

Je kunt er voor kiezen om het huidige, originele sleutelplaatje (indien aanwezig) te behouden of te laten vervangen voor een van onze sleutelplaatjes (zie afbeelding).
Je kunt dit sleutelplaatje mee laten schilderen met de kast of in de originele kleur laten.

Sleutelplaatjes

sluiting

We zullen achter de deuren een magneetje plaatsen, zodat deze gemakkelijk open en dicht gaan.

indeling

De indeling voor deze meidenkast kunnen we naar wens voor je maken. Een gebruikelijke indeling voor deze meidenkast is planken. Wanneer de originele planken aanwezig zijn en herbruikbaar zijn, zullen we netjes gladschuren en terugplaatsen.
Onderstaande afbeeldingen geven een impressie van wat er voor indeling mogelijk is bij deze kast.

Een standaard indeling (zoals een van onderstaande afbeelding of een variatie hierop) zit bij de prijs inbegrepen.
Wil je meer planken of heb je een andere specifieke wens? Dan kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn, dit geven we van te voren aan.

contact

Het is goed om alvast na te denken over de details van jouw op maat meubel. We nemen na het plaatsen van je bestelling contact met je op om de details te bespreken.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen