goed om te weten

vintage meubel

Elk meubel behandelen we met zorg en aandacht en onze strategie passen we volledig aan op het meubel. Toch blijft het een oud meubel, dat wil zeggen, een meubel dat er al één of meerdere levens op heeft zitten. Dit maakt vintage meubels juist zo mooi, maar het betekent ook dat het meubel niet meer zo strak is als een nieuw houten meubel. Wij zorgen ervoor dat het meubel stabiel is en dat alles werkt. Het meubel is volledig gebruiksklaar.

hout

Het gebeurt een enkele keer dat het hout door blijft werken in huis. Hout is immers een natuurproduct. Dit betekent dat het reageert op zijn omgeving. Bij koud en droog weer kan hout krimpen, bij een vochtig klimaat kan het uitzetten. Bij aankoop tref je daarom een potje verf in het meubel aan. Zodat kleine kiertjes die door de werking van het hout zijn ontstaan, of andere beschadigingen weggewerkt kunnen worden.

anti houtworm

Een veelvoorkomend bijproduct van een houten vintage meubel is houtworm. Helaas valt hier bijna niet aan te ontkomen. Omdat bijna al onze meubels bij binnenkomst last hebben (gehad) van houtworm, spuiten we ze allemaal in met professionele anti-houtwormspray. Deze spray heeft een apart luchtje. Soms is deze geur nog licht te ruiken in de kast. Binnen een aantal weken verdwijnt de geur vanzelf.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen