op maat service

Vind je op onze website niet datgene waar je naar op zoek bent, of is net jouw favoriete meubel al verkocht?
Misschien vind je die ene kast, of commode wel in onze opslag en kunnen we hem helemaal naar jouw unieke smaak opknappen en stylen!

een meubel kiezen bij ons in de opslag

het meubel en jouw wensen

Als je iets moois hebt gevonden in onze opslag, dan zoomen we vervolgens helemaal in op het meubel. Samen bespreken we welke reparaties noodzakelijk en wenselijk zijn. Je bepaalt zelf hoe de indeling mag worden en natuurlijk beslis jij over de kleur. Op de kleurenkaart vind je de Firma Zoethout kleuren; kleuren waar wij graag mee werken en welke sterk overkomen op een vintage meubel. Ook bekijken we welke knopjes of handgreepjes er het beste bij passen, hierbij valt te kiezen uit verschillende porseleinen knopjes, houten knopjes of vintage handgreepjes. Zo stylen we het meubel helemaal naar jouw eigen smaak en wensen!

aan de slag

Als het meubel volgens onze planning aan de beurt is, gaan we met veel zorg, aandacht én liefde aan de slag. Als we tussentijds iets onverwachts tegenkomen, of toch nog iets met je willen bespreken over het meubel, dan nemen we contact met je op. Op de pagina onze werkwijze vind je alle informatie hoe we te werk gaan.

klaar

Zo’n 8 á 10 weken later is jouw commode of kast klaar, helemaal zoals jij hem wilt. We sturen je een foto van het eindresultaat en dan is hij klaar om opgehaald of bezorgd te worden.

praktische informatie

afspraak

online opslag

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun je ook op onze website tussen onze beschikbare meubels snuffelen. Natuurlijk ben je alsnog van harte welkom om je gewenste meubel bij ons te komen bekijken, maar dit is niet noodzakelijk. Als je een op maat meubel via de website bij ons koopt, nemen we contact met je op om samen alle details door te nemen.

kosten op maat service

Voor deze unieke op maat service rekenen we 10% extra van de verkoopprijs van het desbetreffende meubel. Hier zit de verf, de indeling, sleutelplaatjes en knopjes bij inbegrepen. Naast de materiële dingen zit hier natuurlijk ook de service bij inbegrepen, we zorgen ervoor dat het meubel wat je hebt uitgekozen helemaal naar jouw wens wordt opgeknapt.

extra's

Als de originele indeling niet meer aanwezig is bij een meubel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Passen jouw wensen bij de indeling die wij ook voor ogen hadden bij dit meubel, dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Wil je toch een extra plank of roede? Dan vind je hieronder de meerprijs daarvan:

Extra plank tot 49 cm breedte € 50,-
Extra plank 50-99 cm breedte € 60,-
Extra plank vanaf 100 cm breedte € 70,
Roede tot 79cm breedte € 30,- 
Roede vanaf 80 cm € 40,-
Tussenschot (excl. planken) € 60,- tot € 80,-

aanbetaling

Bij het plaatsen van een op maat bestelling vragen wij je een aanbetaling van 50% te betalen. Met deze aanbetaling wordt de bestelling definitief. Tevens ga je, met het voldoen van de aanbetaling, akkoord met onze algemene voorwaarden.

duur

We houden voor het op maat opknappen van een meubel gemiddeld 8 á 10 weken aan. In drukke perioden, of tijdens vakanties, kan het zijn dat we er iets langer voor rekenen. Dit geven we altijd vooraf aan.

klaar

Als het meubel klaar is, sturen we je een foto van het eindresultaat. Kom je het meubelstuk in de winkel ophalen, dan kan het resterende bedrag ter plekke worden gepind of contant betaald. Als je het meubelstuk wilt laten bezorgen, dan sturen we je een factuur en moet het resterende bedrag voldaan zijn voordat het meubel onze winkel / werkplaats verlaat.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen