hoe werkt het

bezorgen, verzenden of ophalen

Je kunt je aankoop bij ons zelf op komen halen of laten verzenden. Meubels kun je daarnaast ook laten bezorgen (en zelfs laten monteren) door onze koerier, JWS Transport.
Klik hier voor alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

komen kijken

Firma Zoethout huist sinds september 2017 in een loods midden in een woonwijk in Amersfoort.
Heb je een kast gezien die je graag in het echt wilt bewonderen, of heb je misschien interesse in een op maat meubel en ben je benieuwd wat er op dat moment in onze opslag staat? Je bent van harte welkom om eens rond te kijken

onze werkwijze

Eens in de zoveel weken komt er weer een nieuwe lading vintage meubels binnen, waar wij ons over gaan ontfermen. Kaal maken, schoonmaken, behandelen tegen houtworm, de nodige reparaties, het bepalen van de indeling en het schilderen zijn stappen die een meubel bij ons doorloopt waarmee hij wordt omgetoverd tot een echt Firma Zoethout meubel.
Deze meubels komen uiteindelijk op de website terecht of worden naar wens opgeknapt via onze op maat service.

goed om te weten

Elk vintage meubel behandelen we met zorg en aandacht, waardoor ze weer volledig gebruiksklaar worden gemaakt, klaar voor een nieuw (en nog langer) leven.
Onze houten meubels zijn een natuurproduct en hebben er al één of meerdere levens op zitten. Daarom is een vintage meubel net wat anders dan een spiksplinter nieuw meubel uit de fabriek. Daarom is het fijn om te lezen wat dit precies betekent.

vragen

Heb je een vraag over onze openingstijden, je bezoek aan onze winkel en werkplaats, onze op maat service of of ons retourbeleid? Kijk dan eens bij onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen