wie wij zijn

annelies

Annelies is sinds 2024 mede-eigenaresse van Firma Zoethout. Ze is moeder van Guus en Mies en woont in Amersfoort. Annelies werkt sinds oktober 2018 in de werkplaats, voor 4 dagen per week. Voordat ze bij Firma Zoethout kwam werken, begaf ze zich in de theaterwereld. Na de opleiding tot theaterdocent, sloot ze aan bij theatergroep De Luie Honden. Met Annelies werken is een feest, ze heeft een groot gevoel voor humor, wat soms heerlijk ontnuchterend kan zijn. Ze is een echte buffel, ze werkt het liefst aan drie kasten tegelijk. Ze kan alles, van repareren tot nieuwe indelingen maken tot het schilderen. Voor alles weet ze een oplossing te bedenken. Annelies geniet ook van nieuwe projecten, zoals het maken van schuine pootjes onder een kast. Haar hoofd zit altijd vol met nieuwe ideeën. Ook kwam ze met het idee om ons resthout te gebruiken voor nieuwe producten. Met als resultaat onze eigen vlaggenlijnen! 

anne noa

Anne Noa is mede-eigenaresse van Firma Zoethout en werkt sinds september 2020, 4 dagen per week. Ze is moeder van Sofie en woont in Amersfoort, op nog geen 100 meter van de werkplaats. Anne heeft het talent om overal iets moois in te zien en ook overal iets prachtigs van te maken. Ze vind het belangrijk waar ze ook komt, de sfeer fijn is. Op de vrije school is het werken met kleur en natuurlijke materialen er met de paplepel ingegoten. Anne is van jongs af aan ook gek op kringlopen en vind altijd pareltjes. Ze stuurde een open sollicitatie, ze was net weer in Amersfoort komen wonen en had behoefte aan nieuw werk. En Firma Zoethout had behoefte aan iemand zoals Anne! Een duizendpoot en een vliegende kiep. Voordat Anne bij Firma Zoethout kwam werken vloog ze de hele wereld over als assistente voor bekende fotografen. Bij Firma Zoethout fotografeert ze dan ook alles voor op de website, ze is dol op klantencontact en ze vindt het heerlijk om te helpen in de werkplaats waar kan.

silvie

Silvie werkt sinds mei 2019, 1 à 2 dagen in de week in de werkplaats. Ze is moeder van Birk, Flip en Winnie en woont in Culemborg. Silvie komt van de kunstacademie en is creatief heel sterk, weet voor elke situatie wel een oplossing te bedenken. Silvie kan goed haar eigen tempo volgen, en is daardoor een fijne betrouwbare kracht. Alle mooie illustraties op onze website komen van haar hand! Voor dat ze kwam werken bij Firma Zoethout, was ze mede eigenaar van een foodtruck. Ze ging een aantal zomers lang, allerlei festivals langs. Nu is ze mede eigenaar van de Familiefabriek, met een winkel in in Culemborg en Den Bosch. Een leuke (web)winkel met allemaal prachtige duurzame cadeaus voor het hele gezin. En inmiddels is er natuurlijk een leuke samenwerking ontstaan tussen de Familiefabriek en Firma Zoethout, de styling van onze meubels doen we onder andere met spulletjes van de Familiefabriek!

tessa

Tessa werkt sinds 2020 in de werkplaats bij Firma Zoethout voor 2 dagen in de week. Ze is moeder van Daio en Foki en woont in Amersfoort. Ze is een echte wereldreizigster en is voordat ze bij Firma Zoethout kwam werken op een 4-jarige reis geweest samen met haar man, naar o.a. Amerika, Canada, India, Indonesië en Nieuw Zeeland. Tessa kan schilderen als de beste en heeft dit tijdens haar twee creatieve opleidingen geleerd. Daarnaast heeft ze ook les gegeven op scholen als docent in creatieve vakken. Ze werkt heel netjes, let goed op details en ze zorgt er dan ook voor dat alle kasten perfect zijn afgewerkt als ze als Firma Zoethout meubels de deur uit gaan. Wat is het fijn om Tessa in ons team te hebben! De manier hoe ze werkt, met haar twee rechterhanden en met oog voor detail, is heerlijk om te zien.

myrthe

Myrthe werkt sinds oktober 2020 bij Firma Zoethout, voor 2 a 3 dagen in de week. Ze is moeder van Noor en woont in Vught. Ze heeft een creatieve achtergrond en heeft een opleiding gevolgd als (schilder)restaurator en daarna als productontwerpster. Voordat ze bij Firma Zoethout kwam werken had ze vier jaar lang haar eigen winkel ‘Eenentwintig’ in Den Bosch, waar ze prachtige producten verkocht van alleen Nederlandse ontwerpers. Daarnaast ontwerpt en maakt ze al jaren haar eigen woonaccessoires, ansichtkaarten en sinds kort ook keramiek. Na vijf jaar stopte ze met de winkel en solliciteerde op de vacature die we destijds hadden. Myrthe is een enorme aanwinst. Ze heeft binnen Firma Zoethout de productenlijn voor kinderkamer decoratie opgezet, ze ontwierp en produceerde de verfblikken, ze doet mail en klantencontact, ze houdt de website bij en werkt in de werkplaats waar dat nodig is. 

Joni

Joni werkt sinds januari 2023 bij Firma Zoethout, je vindt haar 2 dagen per week in de werkplaats. Joni is moeder van Sefanjah, Josalynn en Evan en woont in Amersfoort. Na een opleiding Fotografie is ze fulltime fotografe geweest en fotografeerde ze o.a. bruiloften en portretten. Na 10 jaar fulltime werken besloot ze om te stoppen om lekker thuis bij haar kinderen te zijn. Na een paar jaar begon het weer te kriebelen en solliciteerde ze bij Firma Zoethout! En wat zijn we blij dat ze ons team heeft versterkt. Joni werkt netjes en is heel leergierig. De positieve en fijne, rustige sfeer die ze meedraagt is onmisbaar in onze werkplaats. In haar vrije tijd vind je Joni veel in haar eigen moestuin, waar ze groentes, fruit en bloemen kweekt. Ze eet het liefste uit eigen tuin, bijna het hele jaar door en heeft thuis altijd een boeket staan met de meest prachtige, eigen gezaaide bloemen.

sylvie

Sylvie werkt sinds november 2023 bij Firma Zoethout in de werkplaats, zo'n 1 a 2 dagen in de week en woont in Utrecht. Sylvie werkt al jaren in de zorg, eerst als begeleider op een woning voor ouderen met een matig verstandelijke beperking en nu als activiteitenbegeleider in de dagbesteding. Daarnaast wilde ze graag iets met haar handen doen en zo kwam ze bij Firma Zoethout terecht! Ze kwam bij ons binnen als stagiaire en dit beviel zo goed, dat ze bij ons is blijven werken. In haar vrije tijd is ze vaak creatief bezig, ze houdt van interieurstyling en fotografie en is regelmatig te vinden in verschillende musea, vintage winkels en kringlopen. Sylvie haar enthousiasme en vrolijkheid is aanstekelijk en ze geniet van alles omtrent het leren van alle kneepjes van het meubelopknap-vak!

carmen

Carmen startte begin 2024 bij Firma Zoethout en had binnen een week al zo goed alle kneepjes van het vak door. Deze alleskunner woont met haar vriend Jesse in het centrum van Amersfoort en heeft naast haar werkzaamheden bij ons ook nog een werkplaats aan huis waar ze van alles maakt. En met van alles, bedoelen we ook echt van alles, wat deze timmervrouw kan veel meer dan alleen timmeren. Tegelen, sierraden maken, draadnamen breien, van het kleinste priegelwerk tot het grote en grove werk. Hergebruik van materialen staat vaak centraal. Je kan haar creaties volgen via het instagram account @createandrotate.car. Het enige dat Carmen niet zo goed kan, is stilzitten. In haar vrije tijd is ze graag bezig met het restaureren van haar boot of duikt ze haar werkplaats in voor nog weer een nieuw project. Een heerlijke wervelwind van frisse energie die door onze werkplaats raast. Ze barst van de toffe ideeën en is een echte aanwinst voor ons team.

hanneke

Hanneke werkt sinds maart 2024, 2 á 3 dagen in de week bij Firma Zoethout in de werkplaats. Hanneke is moeder van Mae en Savi en woont in Amersfoort. Ze is onze nieuwste aanwinst en wat zijn wij blij met Hanneke. Ze is de oprichtster van Brei Studio Hanneke Witvoet en maakt in opdracht en op maat de mooiste diverse (machinaal) gebreide producten. Ze houdt van bakken en je vind haar dan ook vaak in de keuken voor het maken van lekkere, zoete baksels. Haar guilty pleasure is schilderen op nummer, een favoriete bezigheid om lekker even haar hoofd leeg te maken. Ze stuurde een open sollicitatie naar Firma Zoethout. In haar zoektocht naar een creatieve werkplek waar ze in een team nieuwe dingen kan leren en zo kwam ze bij ons terecht! Met haar creativiteit, leergierigheid en fijne energie is ze een echte aanwinst. En we hebben samen met Hanneke nog heel wat in petto met haar brei-kennis!

mevrouwtje

Mevrouwtje kan in deze rij niet ontbreken. Want wanneer je onze werkplaats bezoekt en Annelies is aan het werk, dan is de kans groot dat Mevrouwtje je enthousiast komt begroeten! Mevrouwtje is overal bij betrokken en is altijd in de buurt. Rustig slapen op kantoor is niet echt haar ding, ze ligt het liefste tussen de kasten en schuurapparaten in de werkplaats te genieten en bewonderd de hele dag alle reparaties, schildersessies en andere bedrijvigheid.

hoe het allemaal ooit begon

groeien

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen