over firma zoethout

ons aanbod

Firma Zoethout is een vintage baby- en kindermeubelwinkel. We knappen oude en geleefde kindermeubels op, en maken ze weer helemaal gebruiksklaar. Naast onze vintage meubels hebben we twee echte Firma Zoethout meubels ontworpen. Ons wandplankje en ons speelgoedkastje. Ook verkopen we producten die heel goed aansluiten op onze vintage meubels, een echte aanvulling voor op de baby- of kinderkamer. Denk aan vloerkleden, lampjes, opbergmanden, wanddecoratie etc. Sinds kort verkopen we ook onze eigen verf. De kleuren waarmee we zelf werken zijn nu ook beschikbaar voor als je zelf aan de slag wilt!

meubels die tegen een stootje kunnen

Al onze artikelen zijn gemaakt van verantwoorde, échte materialen zoals hout en staal. Voor onze vintage muebels moet je eigenlijk zeggen: materiaal met een verleden, een ziel. Dat zie je en dat voel je. De meubels van Firma Zoethout kunnen tegen een stootje. Ze vertellen een verhaal. En ze zijn sterk genoeg om generaties lang mee gaan. 

meubels met een verhaal

Onze meubels komen overal en nergens vandaan. Vroeger struinden we grote Belgische vlooienmarkten af, snuffelen tussen antieke spulletjes op kleine Franse brocantes, en we plukken vergeten juweeltjes uit de chaos van Duitse en Poolse markten. Inmiddels hebben we goede contacten opgedaan die de zoektocht voor ons doen. We zoeken altijd naar de solide, tijdloze en unieke meubels met een geschiedenis. Een eigen verhaal. We knappen ze zorgvuldig op, en geven ze een tweede (of derde of vierde) leven.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen