komen kijken

locatie

Firma Zoethout huist sinds september 2017 in een loods midden in een woonwijk in Amersfoort. Vanaf de straat gaat er een weg tussen twee huizen door, langs een parkeerterrein, naar ons stekkie. Hier gebeurt alles: we hebben hier onze opslag, we werken hier aan de meubels, we fotograferen hier de meubels voor op de website en in één hoek van de hal is een kleine winkel ingericht. Hier staan de meubels die ook op de website staan.

je bezoek

Naast onze winkel met opgeknapte meubels kun je natuurlijk ook even in onze opslag rondkijken. Misschien staat er wel net dat meubel tussen waar je naar op zoek was. We kunnen hem dan op maat voor je opknappen.

We zijn vijf dagen per week geopend en altijd hard aan het werk. We leggen ons werk graag even neer om je te helpen. Ben je geïnteresseerd in een meubel op maat, dan vragen we je van te voren even een afspraak maken.

Direct vóór onze loods is parkeergelegenheid. Er is ook een pinautomaat aanwezig. 
Klik hier voor de routebeschrijving.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen