de details voor jouw op maat meubel

ladecommode

kleur

Misschien wel het belangrijkste detail van jouw op maat kast, de kleur! Op de kleurenkaart vind je de Firma Zoethout kleuren, kleuren waar wij graag mee werken en die sterk overkomen op een vintage meubel. 
Wil je een kleur graag in het echt bekijken? We kunnen wat kleurstaaltjes naar je opsturen.

Ook is het mogelijk om zelf een kleurnummer aan te dragen. Goed om te weten is dat de extra kosten hiervoor 40,- bedragen en het meubel dan niet retour kan worden gebracht. Kleuren kunnen anders overkomen op een meubel dan op een kleurenwaaier of muur bijvoorbeeld. 

knopjes/handgrepen

Je kunt kiezen uit een van onze knopjes, deze zullen worden geplaatst op de lades (bij brede lades 2 per lade).

sleutelplaatjes

Je kunt er voor kiezen om het huidige, originele sleutelplaatje (indien aanwezig) te behouden of te laten vervangen voor een van onze sleutelplaatjes (zie afbeelding).
Je kunt dit sleutelplaatje mee laten schilderen met de kast of in de originele kleur laten.

Sleutelplaatjes

afmetingen

Een fijne hoogte voor een commode om aan te staan is tussen de 90 en 100 cm. Een fijne diepte voor een commode is minimaal 47 cm, zodat er genoeg plek is voor een verschoonkussen. 
Als de commode niet aan deze maten voldoet, kunnen we de pootjes wat inkorten of verhogen. Ook kunnen we het blad wat dieper maken d.m.v. een latje aan de achterkant. Deze schilderen we mee met de rest van de commode en een fijne voordeel is dat de commode dan netjes over de plint valt en aansluit aan de muur!

contact

Het is goed om alvast na te denken over de details van jouw op maat meubel. We nemen na het plaatsen van je bestelling contact met je op om de details te bespreken.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen