de details voor jouw op maat meubel

meidenkast - twee deuren - met lade(s) - met plek voor roede

kleur

Misschien wel het belangrijkste detail van jouw op maat kast, de kleur! Op onze kleurenkaart vind je de Firma Zoethout kleuren, kleuren waar wij graag mee werken en die sterk overkomen op een vintage meubel. 
Wil je een kleur graag in het echt bekijken? We kunnen wat kleurstaaltjes naar je opsturen.

Ook is het mogelijk om zelf een kleurnummer aan te dragen. Goed om te weten is dat de extra kosten hiervoor 40,- bedragen en het meubel dan niet retour kan worden gebracht. Kleuren kunnen anders overkomen op een meubel dan op een kleurenwaaier of muur bijvoorbeeld. 

knopjes/handgrepen

Je kunt kiezen uit een van onze knopjes, deze zal worden geplaatst op de rechterdeur en 1 of 2 per lade (bij een brede lade is het gebruikelijk om 2 knopjes te plaatsen).

sleutelplaatjes

Je kunt er voor kiezen om het huidige, originele sleutelplaatje (indien aanwezig) te behouden of te laten vervangen voor een van onze sleutelplaatjes (zie afbeelding).
Je kunt dit sleutelplaatje mee laten schilderen met de kast of in de originele kleur laten.

Sleutelplaatjes

sluiting

We zullen achter beide deuren een magneetje plaatsen, zodat deze gemakkelijk open en dicht gaan.

indeling

De indeling voor deze kast kunnen we naar wens voor je maken. Een standaard indeling voor een meidenkast is planken. Indien er originele planken aanwezig en herbruikbaar zijn, dan zullen we deze weer netjes gladschuren en terugplaatsen. Als dit niet mogelijk is zullen we nieuwe planken plaatsen. Wil je ook graag een roede? Als de meidenkast hoog genoeg is, dan is dit mogelijk. Dit bespreken we graag met je.
Onderstaande afbeeldingen geven een impressie van wat er voor indeling gebruikelijk is voor een meidenkast.

Een standaard indeling (zoals een van onderstaande afbeelding of een variatie hierop) zit bij de prijs inbegrepen.
Wil je meer planken of heb je een andere specifieke wens? Dan kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn, dit geven we van te voren aan.

contact

Het is goed om alvast na te denken over de details van jouw op maat meubel. We nemen na het plaatsen van je bestelling contact met je op om de details te bespreken.

bereken de bezorgkosten

Wij werken samen met JWS transport, zij doen al onze bezorgingen. We sturen je gegevens direct aan hen door en zij nemen contact met je op om samen een geschikt bezorgmoment af te spreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal kilometers van onze winkel naar het bezorgadres.
De bezorgkosten kunnen contant of per pin bij de koerier betaald worden.

Werkt de onderstaande rekentool niet? Klik hier om zelf je bezorgkosten te berekenen