7002 - Maan
Maan   Firma Zoethout
1914   Sierlijke Demontabele Drie Deurs Kast   Firma Zoethout
1814   Vintage Kast   Firma Zoethout
1930   Sierlijke Demontabele 3 Deurs Kast   Firma Zoethout
10122   Demontabele Spiegelkast In Maan   Firma Zoethout

Maan

Ook een echte allemansvriend, onze kleur Maan. Het was even zoeken, naar een mooie grijstint. Dit is hem geworden! Maan is een heel lichtgrijze kleur, maar wel met een fijne warme ondertoon. En dat maakt hem heel speciaal. Meubels in Maan stralen een bepaald soort rust uit, heerlijk! Een kleur die goed combineert met iedere andere kleur uit onze collectie. Ideaal! 

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
kleur: Maan
Artikelnummer: 7002
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations