7012 - Kraai
Kraai   Firma Zoethout
1845   Vintage Meidenkast In Kraai   Firma Zoethout
1848   Demontabele Vintage Kraai Kast   Firma Zoethout
2282   Off Black Vintage Commode   Firma Zoethout
1813   Eikenhouten Kraai Kast   Firma Zoethout

Kraai

Kraai is onze meest donkere kleur, een hele stoere nét-niet zwart. Een kleur die je misschien wat minder snel denkt te gebruiken op de kinderkamer, maar geloof ons: alles wat je in Kraai zal schilderen wordt vanzelf stijlvol. Kraai kan ook prachtig staan op een grote kast voor in de woonkamer, omdat hij net niet zwart is heeft de kleur nog veel diepte.

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

  • verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)
€39.50
kleur: Kraai
Artikelnummer: 7012
Inhoud: