7012 - Kraai
Kraai  Firma Zoethout
1845  Vintage Meidenkast In Kraai  Firma Zoethout
1848  Demontabele Vintage Kraai Kast  Firma Zoethout
2282  Off Black Vintage Commode  Firma Zoethout
1813  Eikenhouten Kraai Kast  Firma Zoethout
10043  Smalle Een Deurs Kast In Kraai  Firma Zoethout

Kraai

Kraai is onze meest donkere kleur, een hele stoere nét-niet zwart. Een kleur die je misschien wat minder snel denkt te gebruiken op de kinderkamer, maar geloof ons: alles wat je in Kraai zal schilderen wordt vanzelf stijlvol. Kraai kan ook prachtig staan op een grote kast voor in de woonkamer, omdat hij net niet zwart is heeft de kleur nog veel diepte.

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
kleur: Kraai
Artikelnummer: 7012
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations