7022 - Karmozijn
Karmozijn   Firma Zoethout
2288   Vintage Karmozijnrood Ladenkastje   Firma Zoethout
1873   Vintage Demontabele Kast   Firma Zoethout
2348   Vintage Commode In Karmozijn   Firma Zoethout
10103   Vintage Kast In Karmozijn   Firma Zoethout

Karmozijn

Wauw, Karmozijn is zo’n mooie, gedurfde kleur. Als je een meubel in de kleur Karmozijn schildert, krijgt het meteen een sterkere uitstraling. Karmozijn lijkt te knallen, maar door de combinatie van rood, paars en bruintinten komt hij sterk, maar zeker niet te hard over. Een diepe kleur met veel karakter. Wil je toch een net wat zachtere tint, dan is Vijg of Roest een heel mooi alternatief.

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

  • verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)
€44.50
kleur: Karmozijn
Artikelnummer: 7022
Verkocht
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations