7010 - Roest
Roest  Firma Zoethout
1868  Vintage Speelgoed Kastje  Firma Zoethout
1753  Demontabele 3 Deurs Retro Kast  Firma Zoethout
1810  Retro Kastje Met Schuine Pootjes  Firma Zoethout
1922  Roestkleurige Vintage Houten Locker  Firma Zoethout
10073  Retro Dressoir In Roest  Firma Zoethout

Roest

Roest is een stoere roodbruine kleur. Je komt deze kleur veel tegen op muren, wij vonden de perfecte tint voor op een meubel en daar zijn we heel blij mee! Een warme aardse tint met veel karakter. Roest past mooi samen met houtkleuren en met groen, zoals onze Rozemarijn bijvoorbeeld! Een grote groene plant naast je net geschilderde kast, een prachtige combinatie die twee!

Dit is de favoriete kleur van Eva

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
Artikelnummer: 7010
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations