7034 - Nacht
Nacht  Firma Zoethout
1889  Vintage Houten Locker Nachtkleur  Firma Zoethout
1947  Nachtblauwe Eendeurs Kast  Firma Zoethout
2285  Vintage Dressoir In Nacht Kleur  Firma Zoethout
10217  Retro Kast In Nacht  Firma Zoethout
10096  Demontabele Kast In Nacht  Firma Zoethout

Nacht

Nacht is een hele warme, diepe, donkerblauwe kleur. Heel stijlvol en stoer! Deze kleur geeft heel veel sfeer en warmte en is mooi te combineren met bijvoorbeeld Bron of onze zachte, lichte kleur Maan. Een meubel in de kleur Nacht geeft soms bijna een koninklijk sfeertje, heel tof! Vind je Nacht toch net niet donker genoeg, dan is Kraai (onze net-niet zwart) waarschijnlijk jouw perfecte kleur.

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
kleur: Nacht
Artikelnummer: 7034
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations