7032 - Bron
Bron  Firma Zoethout
1917  Vintage Houten Locker  Firma Zoethout
1913  Demontabele Vintage Kleding Kast  Firma Zoethout
1919  Vintage Sierlijke Kast In Bron  Firma Zoethout
10507  Retro Kastje In Bron  Firma Zoethout
10508  Demontabele Kast In Bron  Firma Zoethout

Bron

Bron is een rustige, grijsblauwe kleur. Elk meubel krijgt een hele fijne, zachte uitstraling zodra deze een likje Bron heeft gekregen. Zelfs grote en hoge kasten worden door Bron minder log en zwaar in de ruimte. Bron combineert goed met een druk behang, maar komt ook perfect tot zijn recht in combinatie met een lichte muur. Een hele fijn rustige blauwtint!

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
kleur: Bron
Artikelnummer: 7032
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations