7026 - Amazone
Amazone  Firma Zoethout
2279  Vintage Amazone Commode  Firma Zoethout
1979  Retrokastje In Amazone  Firma Zoethout
1890  Vintage Houten Locker  Firma Zoethout
10134  Vintage Speelgoed Kastje In Amazone  Firma Zoethout
10502  Demontabele Sierlijke Kast In Amazone  Firma Zoethout

Amazone

Deze speciale groentint doet ons denken aan de natuur met zijn mooie dichtbegroeide bossen. Je kunt helemaal verdwijnen in deze kleur. Amazone is daarom ook onmisbaar in een stoere jungle kamer. We zien het al voor ons, samen met een mooi behang in blauw en groentinten, de droom van elke jungle- en dierenliefhebber toch?! Wil je Amazone combineren met een wat rustigere tint, dan past Linnen hier heel mooi bij.

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6 m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
kleur: Amazone
Artikelnummer: 7026
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations