7014 - Artisjok
Artisjok  Firma Zoethout
2286  Zachtgroene Vintage Commode  Firma Zoethout
1736  Vintage Speelgoedkastje  Firma Zoethout
1788  Leuk Artisjok Kastje  Firma Zoethout
1994  Sierlijke Demontabele Kast In Artisjok  Firma Zoethout
2309  Vintage Commode In Artisjok  Firma Zoethout

Artisjok

Artisjok zit al lang in ons assortiment. Een vaak gekozen kleur bij onze op-maat meubels. Dat snappen we wel. Het is echt een perfecte kleur voor op de baby- of kinderkamer. Zacht, toegankelijk, maar niet te saai! Deze subtiele groene pastel tint combineert goed met andere natuurlijke zachte kleuren. Bijvoorbeeld wit, lichtgrijs en beige (zoals onze Linnen en Maan). We vinden Artisjok ook prachtig in combinatie met onze kleur Rozemarijn. Net wat stoerder als ze samen in een ruimte staan, twee kleuren die elkaar versterken! Houdt je van subtiele kleuren en natuurlijke materialen, dan is Artisjok een hele fijne keuze! 

Artisjok is de favoriete kleur van Femke.

Bij Firma Zoethout hebben we zorgvuldig een eigen kleurencollectie samengesteld. Kleuren die wij geselecteerd hebben uit verschillende kleurenwaaiers, omdat we ze erg mooi vinden en ze sterk overkomen op een vintage meubel.We kregen zoveel vraag naar onze verf en daarom is hier nu onze eigen Firma Zoethout verfcollectie! Zodat je nu ook zelf je eigen oude kast of commode kunt schilderen met onze mooie kleuren.

De verf is een watergedragen zijdeglans lak. We gebruiken deze verf zelf ook op onze meubels. Na veel onderzoek is dit voor ons de perfecte meubellak. Het is een fijne, dekkende en mooie uitvloeiende verf. We raden aan om het meubel 2 lagen verf te geven, dat geeft het beste resultaat. We leveren de verf met een gebruiksaanwijzing en wat schildertips, dus je kunt gemakkelijk zelf aan de slag!

500 Ml is genoeg voor ongeveer 6m2, 1 liter voor ongeveer 12 m2.

Verzendkosten: € 7,25  (i.c.m. een meubelstuk dat per koerier geleverd wordt, vervallen de verzendkosten)

€44.50
kleur: Artisjok
Artikelnummer: 7014
Inhoud:
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations