Vintage kledingkast in Rozemarijn

Wat een prachtige stijlvolle kast is deze vintage kledingkast in Rozemarijn! Met zijn prachtige paneeldeuren en grote kroon. Deze kast is demontabel, hij kan daardoor helemaal uit elkaar gehaald worden, heel handig voor tijdens het vervoeren of verplaatsen. We hebben deze grote, oude kast helemaal opgeknapt en nu is hij weer klaar voor een nieuw leven!

Toen alle onderdelen terug kwamen van de zandstralers, hebben we eerst alles grondig schoongemaakt en behandeld met een anti-houtworm spray. Na het in elkaar zetten en het weer passend maken van de kast hebben we hem helemaal nagelopen en de nodige reparaties gedaan. De indeling is nieuw en op maat gemaakt, links een roede en rechts drie planken. Nu is er zowel plek om kleding op te hangen als neer te leggen. Beide deuren sluiten met magneetjes.

We vonden dat deze kast een mooie, klassieke kleur nodig had. En dat werd Rozemarijn! Wat een goed idee en wat staat het hem mooi. De porseleinen knoppen maken hem helemaal af. En nu is deze kast weer klaar voor een nieuwe plek!

Demontabel: ja

De opbergmand en het fijne vloerkleed zijn ook bij ons te koop!

Kleur: Rozemarijn

Afmetingen in cm: 215,5 (h) x 150 (b) x 57 (d)

Artikelnummer: 10530