Vintage kast in Bron

We hebben weer een fijne eendeurs kast klaar. En wat een leukerd deze keer met een mooie grove houtnerf, deze kast heeft een beetje de uitstraling van een lockerkast en is lekker diep en hoog. Er kan heel veel hang en leg kleding in.

Toen deze kast binnenkwam hebben we eerst alle oude verf- en beitslagen eraf laten halen door middel van zandstralen. Daarna hebben we hem goed schoongemaakt en behandeld tegen houtworm. Het is de ideale kast voor op de baby- kinderkamer, met de roede bovenin en de twee planken is er genoeg opbergruimte. Maar ook in de hal zal hij mooi staan voor jassen en tassen.

De kroon hebben we vervangen en ook hebben wij er nieuwe poten onder gezet. De deur sluit met een magneetje en we hebben hem afgewerkt met een essenhouten knop, wat een mooie combinatie met onze kleur Bron. Bron is een rustige, grijsblauwe kleur. Elk meubel krijgt een hele fijne, zachte uitstraling zodra deze een likje Bron heeft gekregen. Zelfs grote en hoge kasten worden door Bron minder log en zwaar in de ruimte. Bron combineert goed met een druk behang, maar komt ook perfect tot zijn recht in combinatie met een lichte muur. Een hele fijn rustige blauwtint!

Demontabel: nee

Kleur: Bron

Afmetingen in cm: 211,5 (h) x 82 (b) x 52 (d)

Artikelnummer: 10592