2422 - Vintage commode in linnen - Firma zoethout
2422  Vintage Commode In Linnen  Firma Zoethout
2422  Vintage Commode In Linnen  Firma Zoethout
2422  Vintage Commode In Linnen  Firma Zoethout
10427  Demontabele Kast In Bron  Firma Zoethout
2422  Vintage Commode In Linnen  Firma Zoethout
2422  Vintage Commode In Linnen  Firma Zoethout

Vintage commode in Linnen

Wat een unieke commode, met zijn mooie pilaren aan de zijkant! Deze commode is een wat kleiner model, maar heeft de perfecte afmetingen om als commode gebruikt te worden. Er past precies een verschoonkussen op en hij is precies hoog genoeg. Maar dit formaat is ook heel fijn om ergens anders in huis geplaatst te worden. In de gang voor schoenen en tassen of in de woonkamer als speelgoedkastje bijvoorbeeld.

Toen deze commode binnenkwam hebben we eerst alle oude lagen eraf laten zandstralen, een goed begin voor het opknappen van deze leukerd. Daarna hebben we hem goed schoongemaakt en behandeld tegen houtworm. We hebben de nodige reparaties gedaan, zoals het repareren van de pootjes en het repareren van de grote lade bovenin. De planken zijn origineel en konden we behouden. We hebben ze goed schoongemaakt, weer netjes glad geschuurd en teruggeplaatst.

We hebben besloten om de bronskleurige ornamenten te behouden in hun originele staat en niet mee te schilderen. Onze kleur Linnen was wat ons betreft daarbij de perfecte combinatie. En wat staat het hem mooi! Samen met de bronzen knoppen op de lade is hij weer helemaal klaar voor een nieuwe plek. De linkerdeur sluit met een schuifje en de rechterdeur met de originele sleutel. Wat een fijn resultaat. 

Demontabel: nee

Het wandplankje wat boven de commode hangt is ons eigen ontwerp en is ook bij ons te koop!

Kleur: Linnen
Afmetingen in cm: 99 (h) x 91,5 (b) x 48 (d)
Artikelnummer: 2422
Verkocht

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations