Demontabele spiegelkast in Rozemarijn

Wauw wat een mooie grote kast! Fijn om weer een spiegelkast te hebben in onze webshop. Ze zijn erg gewild onder onze op maat klanten. En dat begrijpen wij want demontabele spiegelkasten zijn zo fijn. Alle details aan deze kast laten zien dat hij er al een heel leven op heeft zitten, wat hem dat mooie oude karakter geeft. Deze kast had daardoor flink wat liefde nodig, maar wat was het leuk om hem helemaal op te knappen. De vintage spiegel geeft deze kast zo’n stijlvol uiterlijk.
Alle onderdelen zijn gezandstraald, een fijn begin. Daarmee worden alle oude lagen eraf gehaald, zodat de nieuwe verflagen goed hechten. Daarna hebben we alles grondig schoongemaakt en behandeld met een anti-houtworm spray. We hebben de nodige reparaties gedaan. De kast heeft ook nieuwe poten gekregen nu staat de kast weer stevig. Links en rechts boven in zat ook een spiegel maar die was gesneuveld. Wij hebben er panelen in gemaakt. De originele indeling bestond uit een roede en 3 planken, wij hebben nog een paar extra planken op maat gemaakt, zodat er genoeg ruimte is om spullen in op te bergen. Zo fijn dat de kast drie deuren heeft. Je kan overal gemakkelijk bij.
Deze grote spiegel kast vraagt om een klassieke kleur, vonden wij. Daarom hebben we hem geschilderd in onze kleur Rozemarijn. En wauw, wat staat het hem prachtig! Samen met de porseleinen knoppjes is het een mooi geheel. Wat een fijn meubel voor in huis!

Demontabel: ja

1195,-

Kleur: Rozemarijn

Afmetingen in cm: 215 (h) x 164 (b) x 59 (d)

Artikelnummer: 10509

PASSEND BIJ DIT PRODUCT