Demontabele vintage kast in Kraai

Wat een prachtige, grote kast is deze demontabele vintage kast in Kraai! En wat was het een feestje om hem op te knappen. Deze kast heeft mooie oude kenmerken, zoals de originele donkere binnenkant en wat karakteristieke kieren in het hout. En heb je de leuke rond lopende poten gezien? Details waar wij heel blij van worden. Binnenin is er op de stevige planken veel opbergruimte. Een ideale kast voor in de woonkamer voor boeken, servies en spelletjes of op de kledingkamer voor stapeltjes kleding. We hebben hem helemaal opgeknapt en nu is hij klaar voor een nieuwe plek!
Toen deze kast binnenkwam hebben we eerst alle onderdelen laten zandstralen. Hiermee worden alle oude verf-, beits- en allerlei andere lagen verwijderd. Een fijn begin voor het opknappen van deze kast. Daarna hebben we hem grondig schoongemaakt en behandeld met een anti-houtworm spray. De kast is helemaal nagelopen en we hebben diverse reparaties uitgevoerd. De kroon is gerepareerd en we hebben ervoor gezorgd dat de deuren niet meer klemmen. We hebben in het dak nieuwe verbindingen geplaatst, zodat deze nu goed bevestigd zit aan de zijkanten van de kast. De vier stevige planken zijn nieuw, drie brede planken en een ondiepe plank bovenin, deze zorgen voor lekker veel opbergruimte. En ook in de twee grote lades onderin kun je veel opbergen. De linkerdeur sluit met twee schuifjes en de rechterdeur met een magneetje.
Voor deze stijlvolle kast leek Kraai ons een prachtige kleur. En wat staat het hem mooi. Het is een hele donkere kleur, een nét-niet zwart. De kleur geeft veel diepte en veel karakter. De porseleinen knoppen op de lades en rechterdeur maken de kast helemaal af.
Demontabel: Ja.

Kleur: Kraai

Afmetingen in cm: 213 (h) x 162 (b) x 58 (d)

Artikelnummer: 10568