Demontabele spiegelkast in Linnen

Deze demontabele spiegelkast in Linnen heeft er al een heel leven op zitten, wat hem dat mooie karakter geeft. Het is de perfecte kast voor op de baby- kinder- of slaapkamer. Alle drie de deuren kunnen open en achter de deuren is er genoeg opbergruimte om kleding op te bergen. Deze spiegelkast heeft retro kenmerken en heeft door onze kleur Linnen een zacht en verfijnd uiterlijk gekregen.
Toen alle onderdelen terugkwamen van de zandstralers hebben we alles grondig schoongemaakt. Deze kast is demontabel en kan daarom helemaal uit elkaar gehaald worden, eigenlijk als een soort puzzel. Ideaal als hij verplaatst moet worden of naar boven getild moet worden via de trap! Tijdens het in elkaar zetten van de kast hebben we hem helemaal nagelopen en gerepareerd waar nodig. Ook hebben we hem een anti-houtworm behandeling gegeven. De bodem hebben we vervangen. Rechts zitten drie originele planken, die we netjes hebben gladgeschuurd en konden hergebruiken. Ook de roede is origineel. Om net wat meer opbergruimte te creëren hebben we onder de roede een extra brede plank geplaatst. Je ziet aan de spiegel dat deze kast al oud is. De prachtige facet geslepen spiegel is niet helemaal egaal, een mooi detail waar wij dol op zijn. Ook de deuren zijn niet helemaal meer recht, maar sluiten netjes door de magneetjes en de bronzen knoppen.
Na alle reparaties hebben we hem geschilderd in onze kleur Linnen. Wat een goede keuze! Linnen is een kleur die altijd goed te combineren is en overal past. Wanneer je de kast een keer wil verplaatsen naar een andere kamer dan past Linnen altijd. Wat een fijn resultaat.
Demontabel: ja.

Kleur: Linnen

Afmetingen in cm: 190 (h) x 150 (b) x 56 (d)

Artikelnummer: 10584