Demontabele kledingkast in Saffraan

Wauw, wat een plaatje deze kast met zijn grote paneeldeuren! Deze kast heeft zoveel opbergruimte, het is een fijne kast voor op de baby-, kinder- of slaapkamer. Deze kast heeft er al een lang leven opzitten. Er zitten wat mooie, karakteristieke kieren in het hout, wat hem dat mooie unieke vintage uiterlijk geeft.

Hij is demontabel en kan helemaal uit elkaar gehaald worden, fijn als hij naar boven getild moet worden. We hebben alle oude lagen er af laten halen door middel van zandstralen, daarna is hij behandeld tegen houtworm en grondig schoongemaakt. We hebben de nodige reparaties gedaan. Zoals de kast heeft boven nieuwe verbindingen gekregen en we hebben iets van de deuren afgehaald. Achter de linkerdeur zit onderin een schuifje en achter de rechterdeur zit een magneetje. Zo gaan beide deuren nu weer gemakkelijk open en dicht.

Wat betreft de indeling was er alleen een orignele plank en een roedehouder. Dit geeft aan dat het oorspronkelijk ook een kledingkast is geweest. Met drie nieuwe planken rechts is de indeling weer helemaal compleet en is deze kast weer klaar voor een nieuwe plek! Onze kleur Saffraan staat deze kast prachtig. Het heeft ons even gekost om tot deze prachtige geel te komen. Een geel is snel te fel of te muf. Saffraan is wat dat betreft een perfecte combinatie tussen fris en warm. Ieder meubel dat we in saffraan schilderen komt meteen tot leven. Deze kleur wordt ook veel gekozen onder onze op maat meubels. En dat snappen wij.

Demontabel: ja

 

1195,-

Kleur: Saffraan

Afmetingen in cm: 230 (h) x 165 (b) x 66,5 (d)

Artikelnummer: 10467