Demontabele kledingkast in Bron

Wauw, wat een plaatje deze kast met zijn grote paneeldeuren! Deze kast heeft zoveel opbergruimte, het is een fijne kast voor op de baby-, kinder- of slaapkamer. Hij is demontabel en kan helemaal uit elkaar gehaald worden, fijn als hij naar boven getild moet worden.

Toen deze kast binnenkwam konden we niet wachten om er mee te beginnen. We hebben alle oude lagen er af laten halen door middel van zandstralen, daarna is hij behandeld tegen houtworm en grondig schoongemaakt. We hebben de nodige reparaties gedaan. We hebben de oude deuren weer recht gehangen, achter de linkerdeur zitten twee schuifjes en rechts magneetjes, zo gaan ze beide weer gemakkelijk open en dicht. De indeling hebben wij nieuw gemaakt en nu is deze kast weer klaar voor een nieuwe plek! We kunnen eventueel tegen een kleine meerprijs een extra plank op maat plaatsen.

Onze kleur Bron staat deze kast prachtig, het geeft deze kast een zacht en toegankelijk uiterlijk. Het is een frisse, zachte kleur die elke kamer opfleurt.

Demontabel: ja

Het mooie vloerkleed onder de kast en de opbergmand die in de kast staat zijn ook bij ons verkrijgbaar. De houten vlaggetjes zijn door ons met de hand gemaakt, van ons resthout. De kleuren van de vlaggetjes zijn onze Firma Zoethout kleuren.

Kleur: Bron

Afmetingen in cm: 230 (h) x 158 (b) x 59 (d)

Artikelnummer: 10508