Demontabele kast in Vijg

Wauw! Wat een prachtige kast is deze demontabele kast in Vijg! De paneeldeuren met houtsnijwerk en het ronde dakje. Echt een plaatje weer. Deze demontabele hoge kast hebben wij goed onder handen genomen. Natuurlijk is zij kaal gemaakt, hebben we haar grondig schoongemaakt en is ze behandeld tegen houtworm.

Vervolgens heeft deze kast de nodige reparaties gehad. De indeling is nieuw, op maat gemaakt, met fijn een roede en planken. Heel veel hangruimte. Zo fijn voor op de kinderkamer. We kunnen natuurlijk ook de roede weg laten en nog een plank toevoegen mocht je deze mooie kast in de woonkamer willen gebruiken.

We kozen we ervoor de kast in onze kleur ‘Vijg‘ te schilderen. Een oud roze met een warme ondertoon. Vijg is een krachtige kleur, maar niet te schreeuwerig. Deze kleur geeft veel warmte aan een meubel. Een kleur die we al een tijdje in ons assortiment hebben en een die nog wel even zal bijlven! Wij zijn erg blij met deze kleur. Een prachtige combinatie met alle versieringen van de kast zelf. De linker deur sluit met een schuifje van binnen en de rechter deur met een magneetje. En nu is zij weer helemaal klaar voor een nieuwe plek!

Demontabel: Ja

Kleur: Vijg

Afmetingen in cm: 213 (h) x 141 (b) x 58 (d)

Artikelnummer: 10612