Over Firma Zoethout


Firma Zoethout is een vintage baby- en kindermeubelwinkel. We knappen oude en geleefde kindermeubels op, en maken ze weer helemaal gebruiksklaar. Naast onze vintage meubels hebben we twee echte Firma Zoethout meubels ontworpen. Ons wandplankje en ons speelgoedkastje. Ook verkopen we producten die heel goed aansluiten op onze vintage meubels, een echte aanvulling voor op de baby- of kinderkamer. Denk aan vloerkleden, lampjes, opbergmanden, wanddecoratie etc. Sinds kort verkopen we ook onze eigen verf. De kleuren waarmee we zelf werken nu ook beschikbaar voor als je zelf aan de slag wilt!

Al onze artikelen zijn gemaakt van verantwoorde, ├ęchte materialen zoals hout en staal. Voor onze vintage muebels moet je eigenlijk zeggen: materiaal met een verleden, een ziel. Dat zie je en dat voel je. De meubels van Firma Zoethout kunnen tegen een stootje. Ze vertellen een verhaal. En ze zijn sterk genoeg om generaties lang mee gaan. 

Onze meubels komen overal en nergens vandaan. Vroeger struinden we grote Belgische vlooienmarkten af, snuffelen tussen antieke spulletjes op kleine Franse brocantes, en we plukken vergeten juweeltjes uit de chaos van Duitse en Poolse markten. Inmiddels hebben we goede contacten opgedaan die de zoektocht voor ons doen. We zoeken altijd naar de solide, tijdloze en unieke meubels met een geschiedenis. Een eigen verhaal. We knappen ze zorgvuldig op, en geven ze een tweede (of derde of vierde) leven.

stoeltjes kleiner


 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations